TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları'nda Türkiye üçüncüsüyüz

''TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları'nda okulumuz öğrencisi Emre Çırak'ın Türkiye'yi başarıyla temsil ederek üçüncü olması, okulumuzun olimpiyat sınavlarına verdiği önemi ve TÜBİTAK derecelerinin önemini bir kez daha gösterdi. TÜBİTAK derecesi, yurt dışındaki okullar ve üniversiteler tarafından da büyük önem gösterilen ve öncelikli olarak değerlendirilen bir referans kabul edilir. Bu dereceler, öğrencinin zekâsını, bilgi birikimini, araştırma ve problem çözme yeteneğini ölçer ve değerlendirir.

Emre Çırak'ın bu başarısı, ülkenin gelecekteki yetiştirdiği bilim adamlarının potansiyelinin göstergesidir.

Tüm Türkiye, Emre Çırak'ın bu prestijli başarısından gurur duyuyor ve tebrik ediyor. Böylesi başarılar,  öğrencilerin potansiyelini dünya çapında tanıtmakta ve güçlendirmektedir. Emre Çırak'ın bu başarısı diğer öğrencileri içinde ilham kaynağı olacak ve diğer öğrencileri de başarıya teşvik edecektir."

Kanguru Okulları