2020 LGS Türkiye Birincimiz İlker Zelyurt

Kanguru Okulları, 2020 yılında yapılan Türkiye genelindeki LGS sınavında birincilik unvanını yeniledi. Sınav sonuçları, okulumuzun eğitim kalitesinin yüksekliğini bir kez daha göstermiştir.

Okulumuz, LGS kampüsü ile öğrencilerimize sınava hazırlık açısından en iyi imkanları sunuyor. Kampüsümüzde öğrencilerimize, LGS sınavına hazırlık sürecinde yapılandırılmış bir eğitim sunuyoruz.

Okulumuzun yönetimi ve öğretmen kadrosu, öğrencilerimizin sınavda başarılı olmaları için büyük bir çaba sarfetti. Bu başarı, öğretmenlerimizin emeği ve öğrencilerimizin gayreti ile elde edildi.

Kanguru Okulları, eğitimde farklı yaklaşımları ve yüksek kaliteli eğitim anlayışını benimsemiştir. Bu anlayış, öğrencilerimizin sınavda başarılı olmalarının yanı sıra, hayatları boyunca kendilerine güvenli bir gelecek inşa etmelerine de yardımcı olur.

Bu başarı, Kanguru Okulları'nın gelecekte de başarılı olmasının garantisidir. Okulumuz, her zaman en iyi eğitim olanaklarını sunmaya ve öğrencilerimizin başarılarına destek vermeye devam edecektir."