KANGURU OKULLARI 2022 YKS İLK 30 BİNDE 45 ÖĞRENCİ

Kanguru Okulları 2022 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında ilk 30 bindeki 45 öğrenci için ödül töreni düzenledik. Törene Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü, Yeşilyurt Belediye Başkanı, öğrenciler, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı. Törene katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar:

“Başarılarından dolayı gençlerimizi tebrik ediyor, başarıya ulaşmalarında emekleri olan öğretmenlerini, ailelerini ve okul idarecilerini kutluyorum.” dedi.

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Kalay bu önemli başarıda emek veren tüm öğrenci, öğretmen ve velileri tebrik ederek ilçemizdeki başarıların her geçen gün artması temennisinde bulundu.

Öğrencilere ödüllerini Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Mehmet ÇINAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cemal KALAY takdim etti.