Hakkımızda

Kanguru Okulları, Malatya şehri Yeşilyurt ilçesinde yer alan 28 yıllık bir eğitim geçmişine sahip bir kurumudur. Kurucusu Enver Aydın Acar olan okulumuz, öncelikle Çınar Koleji olarak kurulmuş, zaman içinde Kanguru Okulları adını almıştır. Kuruluş amacı, başarılı ve erdemli nesiller yetiştirmektir. Okulumuz, ortaokul, ilkokul, anaokulu, fen lisesi, anadolu lisesi ve LGS kampüsü olarak hizmet vermektedir. Aynı zamanda kurs merkezi olarak da hizmet sunmaktadır.

Kanguru Okulları, tecrübeli ve uzman eğitim kadrosuyla öğrencilerine en iyi eğitimi vermek amacıyla çalışmaktadır. Okulumuz, Kanguru Yayınları ile de eğitim deneyimini destekler ve kalitesini arttırmaktadır. Başarılı ve erdemli bir nesil yetiştirmek için bizimle birlikte olun!