Aileler Atölyede

Eğitim sistemimizde önemli yeri olan öğrenci, öğretmen, veli üçgenini koruyup geliştirerek ilerlemeye devam ediyoruz.

Anaokulu öğrenci ve velilerimizle birlikte güzel ve eğlenceli bir gün geçirdik. Etkinliğimizde yer alan eğitici ve bir o kadar eğlenceli atölyelerimizle zamanın nasıl geçtiğini anlamayan veli ve öğrencilerimiz görülmeye değerdi. İlk olarak velilerimiz çocuklarıyla birlikte mutfak sanatları atölyesinde kurabiye ve börek yaptılar, günün sonunda kendi yaptıklarını tatma fırsatı buldular.

Kodlama ve robotik atölyemizde çocukların istedikleri robotları tasarlayabilmeleri, onları beraberce hareket ettirebilme heycanı yaşadılar.

Rengarenk atölyemizde velilerimiz çocuklarıyla iş birliği içerisinde ortaya güzel eserler çıkardılar. Hem eğitim sistemimizi yakından tanıyıp katılma fırsatı buldular hem de öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle eğlenerek güzel bir gün geçirdiler.

Kanguru Okulları ailesi olarak etkinliğimize katılan velilerimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.