3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz aileleri ile evlerinde minyatür projeler oluşturdular .

Okulumuzda 3. 4. Sınıf öğrencilerin İngilizceyi daha iyi anlayabilmeleri, öğrenebilmeleri ve kavrayabilmeleri açısından proje ile İngilizce dersleri daha da verimli ve eğlenceli bir hale geldi.’FUN ENGLISH’ sergisinde derste geçen ünite kelimelerini, Öğrenciler evlerinde aileleriyle birlikte İngilizce dersi için karton, köpük ya da çeşitli malzemelerle ev, mutfak ve ofis malzemelerinden oluşan minyatür projeler oluşturdular ve karton üzerine sevdiği futbolcu, sanatçı v.b kişiler hakkında İngilizce kısa hayatlarını yazdılar. Yapılan bu minyatür ev, iş yeri ya da evin mutfak, yatak odası ve çocuk odası olarak tasarlanan yerlere İngilizce olarak kelimeler yapıştırıldı. Böylelikle ilkokul öğrencileri İngilizce olan kelimelerin görselleriyle birlikte öğrenmiş oldu. Her şeyden önce yaparak yaşayarak öğrenme gerçekleştiği için öğrendikleri kelimeler çocukların hafızalarında yıllarca kalıyor.